At få et godt tilbud på Børnetøj

Børn vokse til utrolige priser, og nogle gange det virker som om deres tøj ikke længere passer bare natten over. Tøj er ikke billige, så skulle budget for en ny garderobe er ikke let. Hvis du har flere børn, så du kender alt for godt byrden af kommer op med penge til at købe alt tøj de har brug for inden skolen starter og igen om sommeren. Sure, kan du spare nogle penge ved at passere tøj fra et barn til en anden, men der er masser af andre måder at spare penge på børnetøj.

Mange butikker tilbyder købe en få en gratis tilbud hele året på jeans, skjorter, og selv sko. Mens du ikke tænker måske dit barn har brug for så mange ret så overveje at købe dem næste størrelse. Denne måde, når du har brug for større tøj til dem har du allerede nogle gemt væk i hjemmet uden at haste ud og bruge uanset den igangværende pris er på tidspunktet for sådanne varer.

Er opmærksomme på det salg, der finder sted hele året på børnetøj. Du vil blive overrasket over besparelser. Faktisk er det første sted jeg ser når jeg indtaster en detailbutik i rabat og salg stativer, der er generelt placeret på bagsiden af butikken. Jeg har købt badetøj og svømme kufferter for mine børn, som skole tid nærmer sig for bare en dollar eller to i stedet for $10 eller 20 dollars et stykke.

Vinterjakker kan koster fra $50 til $200 dollars afhængigt af hvor du køber dem fra. Jeg købe altid ekstra for mine børn i slutningen af vinteren og aldrig betale mere end $20 for dem. Det samme med sommer tøj som sandaler og shorts. De går på salg som skole tilgange og jeg købe større størrelser til lagring af indtil næste sommer. Jeg bruger stramme forsegling opbevaringsbeholdere til tøj, så det ikke vil blive beskadiget.

Trøjer til både drenge og piger er et fælles element i de koldere måneder, men det kan være dyrt for god kvalitet dem. Køb dem på salg og pakke dem væk til næste år. Prøv at undgå dem, der tilbyder årstidens farver eller temaer, så de kan bruges, når barnet har brug for en. Selv betale $5 for en sweater, der er regelmæssigt $30 er en meget god aftale i min bog.

Mine børn og jeg gøre det til en dag med sjov og spil, når det er tid til at skifte fra én sæson til næste. Vi går gennem beholdere af tøj og prøve på ting at se, hvad er en god pasform. Vi også rense ud tøj, der ikke passer fra deres toiletter. Denne måde, vi ved præcis hvilke elementer hvert barn skal stadig være klar til sæsonen.

At få gode tilbud som disse på tøj til børn, du skal være velorganiseret og planlægge. Du tror måske, det er ikke værd samtidigt til at betale for varer nu, vil ikke blive brugt i et år, men Tænk over de samlede besparelser. Jeg har tre børn at købe vinterjakker til så $20 hver i om omkostningerne ved en, når den næste vinter ruller rundt. Dette er den bedste måde jeg kender til at holde mine børn klædt pænt men også så den passer godt ind i det budget, jeg har at arbejde med.

Glem ikke at kigge på salg sider for børnetøj, som ofte findes i de store aviser på onsdage og søndage. Du kan muligvis hente nogle gode tilbud på disse én dag salg, men sørg for det er virkelig et salg og ikke bare en forfremmelse af deres regelmæssigt annoncerede priser. For at få mest muligt ud af det tøj du køber, forsøge at undgå trendy temaer, der ikke kan være i stil, når dit barn er i stand til at bære dem næste år. Holde sig til grundlæggende stilarter og farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.