Sådan finder du de bedste personlige lån online

Når du leder efter det bedste personlige lån online, er det bedst at undgå at ansøge i traditionelle murstens- og mørtelbanker. Der er flere gode grunde til at undgå disse mursten og mørtel långivere. Disse banker opererer normalt ikke i weekender eller på helligdage. Hvis du er usikker på, om en bank vil tilbyde dig et lån, så tjek vores anmeldelse af de bedste online långivere. Vi dækker SoFi, Credible Private Loans, Fundsjoy og Credit Clock.

Kreditur

Der er mange fordele ved at bruge et kreditur, når du leder efter de bedste personlige lån online. For det første kan du bruge det til at sammenligne tilbud fra en række långivere. Når du har udfyldt 16 spørgsmål, får du listen over de bedste tilbud. For det andet er processen fuldstændig sikker. For det tredje vil det ikke påvirke din kreditscore. Du vil også have mere forhandlingsstyrke på grund af din bedre økonomiske situation.

SoFi

Mens SoFi personlige lån kræver en høj kreditscore, kræver LendingPoint og dets modparter lavere kreditscore. De kræver begge mindst et lån på $5.000, men SoFi giver mulighed for et lavere lånebeløb, hvis du har en mindre end perfekt kredithistorik. Autopay er tilgængelig for 0,25 % rabat. Der er flere fordele ved at vælge SoFi. Faktisk har virksomheden mere end 20 millioner kunder og vokser hver dag.

SoFi-ansøgere om personlige lån skal være amerikansk statsborger eller permanent bosiddende med et gyldigt grønt kort eller visum. Dem med grønt kort skal også indsende en kopi af deres godkendte grønne kort. Ikke-fastboende, der ikke opfylder dette krav, kan kvalificere sig til et lån hos en kreditværdig medunderskriver. De kan låne op til $35.000, men de skal muligvis ringe ind i ansøgningsprocessen hos hurtigudbetaling.dk.

Troværdige personlige lån

Hvis du er interesseret i at få et lån, men ikke har tid til at gå igennem besværet med at besøge flere långivere og udfylde flere ansøgninger, kan Credible hjælpe. Denne online långiver forbinder dig med en række forskellige långivere, som kan tilbyde dig et lån. Deres online ansøgningsproces er nem og personlig, og du kan sammenligne priser fra flere långivere uden at skulle bekymre dig om et hårdt kredittjek. Når du har gennemført ansøgningsprocessen, kan du begynde godkendelsesprocessen inden for en enkelt hverdag.

Kunder siger, at de er tilfredse med den service, de får fra Credible. Hjemmesiden er nem at bruge, og tjenesten er gratis. Ansøgere er blevet positivt overrasket over, at de aldrig har været generet af spam eller telefonsælgere efter at have givet deres oplysninger. Nogle ansøgere har dog rapporteret, at de har modtaget telefonopkald efter at have givet deres kontaktoplysninger. På samme måde tilbyder Credible anmeldelser af sine partnerudlånere for at sikre, at den långiver, du overvejer, er hæderlig.

Fundsjoy

Fundsjoy er en online markedsplads, der forbinder kunder med långivere. Du kan søge efter personlige lån, billån, studielån og en lang række andre kreditrelaterede produkter og tjenester gennem Fundsjoy. Når du har fundet en långiver, du gerne vil arbejde med, tilbyder Fundsjoy en enkel online-grænseflade til at forbinde med dem. Disse långivere vil følge Fundsjoys instruktioner og retningslinjer, og du kan modtage dine lånemidler samme dag! Fundsjoy er en tredjepart, så du kan være sikker på, at du kun er forbundet med långivere, der er passende for dig med et lån på 5000.

FundsJoy er en betroet udbyder af personlige lån online. Virksomheden tillader indskud på din check- eller opsparingskonto. Selvom du skal oplyse et telefonnummer for at finansiere din ansøgning, kontakter FundsJoy ikke din arbejdsgiver. Den har bare brug for disse oplysninger for at bekræfte din ansættelsesstatus. Mens du bliver nødt til at betale lånet tilbage med direkte indbetaling, kan du også ansøge om et FundsJoy-lån med en papircheck, hvis du foretrækker det. Uanset om du ønsker dit lån indbetalt ved direkte indbetaling eller en papircheck, skal du sørge for at angive routingnummeret på din bankkonto. Dette nummer findes på dine checks eller online.