Planlægning For kommercielle udvikling

En kommerciel udvikling af enhver størrelse er en seriøs virksomhed. Få det rigtige og du komme væk med et godt overskud og glade købere eller lejere. Få det galt, og du kunne miste penge og dit omdømme, hvilket gør det vanskeligt at opnå finansiering næste gang rundt.

Projektet

En ordentlig projektplan skal tage dig hele vejen igennem din udvikling. Af nødvendighed, det skal være omfattende, men de detaljerede krav i sådan et projekt henvender sig ofte projektplanen i et komplekst dokument, der forvirrer alle, der læser den. Brug følgende trin til at hjælpe med at holde alting organiseret:

Skrive en klart oprindelige plan skitserer hver “klump” af projektet:

• Land køber

• Brug og design

• Planlægning krav

• Indledende bygning krav

• Centrale bygning fase

• Udrustning

• Marketing

• Salg eller udlejning

Hvert af disse områder bør yderligere brudt, således at du ved, præcis hvad der skal ske og i hvilken rækkefølge at gøre projektet lykkes. Det er en god idé at bruge den tilgængelige ekspertise af din arkitekt, designer, byggefirma og andre rådgivere til at sikre, at alt er dækket.

Tidsplanen

Et projekt bør altid have en realistisk tidsplan. Forsøger at opnå en udvikling for hurtigt kunne resultere i hjørnerne skæres og i en lavere standard for byg og finish. Dette vil igen have en negativ effekt på din evne til at leje eller sælge udviklingen på ved afslutning. En realistisk tidsfrist er afgørende, og du bør have en anslået tidsplan for hver af varerne i projektplanen, så du kan se hvilke varer kan ske samtidig og der skal gøres efter hinanden.

At holde på sporet

En kommerciel udvikling bruger de talenter og ekspertise af et stort antal mennesker og der vil være en løbende krav til kilde og spor entreprenører sørge for at alt kører problemfrit. Det er vigtigt, at der er nogen der står for projektet på heltidsbasis at holde den på sporet. Dette gør det muligt for entreprenører at have en enkelt person til at rapportere til og viser alle, at projektet gennemføres effektivt.

Succesfulde kommercielle projekter er dem, der har været omhyggeligt planlagt, prissat og planlagt før nogen begynder at arbejde på webstedet. Disse projekter er altid væske, og du bør være forberedt på tingene at ændre undervejs, men uden en klar plan og en metode til udførelse af denne plan, dine kommercielle udvikling kan være i fare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.