Autostol Sikkerhedstips til din Baby

Du ved, at ifølge en rapport 80% af børn ikke er sat rigtigt i autostolen og dermed mange børn får unødigt sårede i biluheld. Stadig mange af os gider ikke om brug af sikker bil sæder til vores børn. Så lad os følge nogle grundlæggende tips, således at vi kan undgå vores babyer fra at blive involveret i en ulykke.

Den største fejl, som du forældre ofte begår, er ikke til at genere om sædet er ret til dit barns alder og hvorvidt han vender den rigtige retning.

a) altid huske spædbørn bør være i en bageste vender kun barnesæde eller konvertible sæde, indtil de er 1 år gammel og vejer tyve pounds. Børn hvis vægten forbliver mindre end 20 pounds selv efter 1 år bør også fortsætte til ansigt baglæns.

b) når et barn er over 1 år i alder og vejer mere end 20 pounds, så han/hun kan blive siddende i en fremadrettet modstående autostol, indtil de er 40 pounds af vægt. Børn over fyrre pounds bør placeres i et bælte positionering selepude, og de bør normalt ophold i det, indtil de er mindst 8 år gammel.

c) forældre huske altid ikke at bruge bilens almindelige sikkerhedssele for dit barn, indtil de passer korrekt når dit barn er omkring 80 pounds og er 4 ft 9 inches høj. Dit barn skal ikke bruge regelmæssige sikkerhedsseler indtil skulderrem passer hen over hans skulder og ikke hans hals og hoftesele passer på tværs af hans hofter og ikke hans mave.

d) du bør ikke tillade dit barn at sidde på forsædet, indtil han/hun er mere end 12 års alder

e) Husk! Brug ikke sæde, som har sin sele stropper for løs eller i den forkerte position, låse altid sikkerhedssele korrekt med en låseclipsen, sikre sikkerhedsselen korrekt og Placer ikke et barnesæde i vejen for en airbag.

f) altid sørge for, seletøj brystet klip af den barnesæde er placeret på dit barns armhule plan, sele stropper er lige, bagudvendte stropper er placeret på eller lidt under dit barns skuldre, sædet er tilbagelænet på om en 45 graders vinkel og aldrig opstille et spædbarn i en bagudvendende barnefastholdelsesanordning på forsædet af en bil.

g) når du bruger en bageste konvertible stol, se omhyggeligt om sele stropper er placeret på eller lidt under dit barns skuldre, seletøj brystet klip er på niveauet armhule, seletøj stropper er lige og sædet er tilbagelænet på en 45-graders vinkel.

h) mens du bruger en forward modstående konvertible sæde, pas på at ledningerne stropper er placeret på eller lidt over dit barns skulder, stropperne er lige og sele brystet klippets placering er omkring dit barns midten brystet eller armhulen område.

i) du kan kun bruge en fremad modstående kombination seat, hvis ledningerne stropper er placeret på, eller lidt over, dit barns skuldre og du skal stoppe med at bruge et skjold booster når dit barn er 40 pounds.

j) Hvis du ønsker at bruge et bælte-positionering selepude, Sørg først for, at du bruger lap/skulderen bælte kombination med et bælte-positionering booster. Brug aldrig bare en hoftesele. For det andet Skulderselen skal hvile på tværs af brystet og for det tredje hoftesele bør forblive på tværs af skødet eller overlår område og ikke i maven

Endelig vil ikke bruge en autostol der: a) var involveret i et styrt, b) mere end 10 år gamle, c) ikke har en etiket med sin dato for fremstilling, d) har ikke instruktioner, e) har en revne i dets ramme eller har nogle en del mangler.

Altid følge disse instruktioner for at sikre dit barns sikkerhed i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.